Prateći potrebe svojih komitenata i preporuke nadležnih institucija, NLB Banka Banja Luka omogućila je svim fizičkim licima korisnicima elektronskih servisa (elektronsko i mobilno bankarstvo) obavljanje transakcija unutrašnjeg platnog prometa bez naknade u periodu od 20.03. do 17.04.2020. godine. (Akcija produžena do 30.06.2020. godine).

Plaćajte račune za komunalne usluge bez dolaska u poslovnicu Banke; upravljajte svojim računima iz udobnosti svoga doma. Sve što vam je potrebno je pristup internetu.

Svi građani koji u ovom periodu ugovore uslugu elektronskog ili mobilnog bankarstva biće oslobođeni i mjesečne naknade za korištenje usluge u periodu od 3 mjeseca. Svim novim korisnicima elektronskih servisa koji u periodu do 17.04.2020. godine (Akcija produžena do 30.06.2020. godine) dođu u poslovnicu Banke i podnesu zahtjev za elektronsko bankarstvo eClick ili mobilno bankarstvo mKlik poklanjamo tri mjeseca bez mjesečne naknade. U periodu trajanja akcije neće se naplaćivati ni naknade za transakcije unutrašnjeg platnog prometa.

Više detalja o svim elektronskim servisima pogledajte na linku: https://www.nlb-rs.ba/stanovnistvo/ponuda/elektronski-servisi/. Na našoj internet stranici dostupni su vam svi potrebni podaci o načinu funkcionisanja servisa, kao i uputstva o preuzimanju aplikacije za mobilno bankarstvo u zavisnosti od mobilnog aparata.

Molimo vas da se pridržavate savjeta i preporuka stručnjaka i nadležnih institucija, i ostanete kod kuće što je više moguće. Budimo odgovorni prema sebi i drugima! NLB Banka, za sve što dolazi.