Zaštita zdravlja i sigurnost naših klijenata i zaposlenih su prioriteti koje uzimamo u obzir prilikom planiranja i usklađivanja poslovanja sa trenutnom epidemiološkom situacijom i vanrednim stanjem.

Naglašavamo da su u svim ekspoziturama NLB Banke a.d. Banja Luka širom Republike Srpske na snazi pojačanje mjere prevencije za klijente i zaposlene, u okviru kojih radnici usmjeravaju klijente, regulišu redove, kao i dopušteni broj klijenata koji ulazi u prostorije Banke. Od izuzetne važnosti je da se između klijenata međusobno, kao i klijenata i zaposlenih banke poštuje mjera rastojanja od minimalno 1 metra. Podsjećamo klijente da je prema instrukciji nadležnih obavezno nositi zaštitnu masku na javnom mjestu, pa tako i prilikom ulaska u poslovnicu Banke.

Radno vrijeme poslovnica prilagođava se situaciji, a neke od poslovnica se povremeno zatvaraju iz preventivnih razloga i zbog potrebe za dezinfekcijom prostora. Radno vrijeme je skraćeno do 15 časova.

Poslovnica u Ribniku je počela sa radom, i radiće u periodu od 08:00 – 15:00 časova, dok je poslovnica u Trnu privremeno zatvorena i neće raditi do daljnjeg.

Bankomati se biti redovno dopunjavaju, a klijente podsjećamo da za plaćanja mogu koristiti elektronske servise ili posjetiti drugu najbližu poslovnicu Banke.

Molimo klijente da svoje redovne potrebe za bankarskim uslugama planiraju u skladu sa navedenim radnim vremenom poslovnica/ekspozitura.