NLB Banka a.d. Banja Luka svečano je otvorila novu savremeno opremljenu poslovnicu u naselju Nova Varoš u Banjoj Luci, u ulici Prvog krajiškog korpusa 9C, i tom prilikom ugostila poslovne partnere i klijente iz ovog dijela grada kojima će ova poslovnica biti na usluzi nudeći visoko kvalitetne usluge i servise uz ugodan ambijent tokom boravka u moderno opremljenim prostorijama Banke.

Otvaranje nove poslovnice u ovom naselju rezultat je pažljivog osluškivanja potreba tržišta, kao i želja naših sadašnjih, ali i budućih, klijenata za sveobuhvatnim uslugama i mogućnošću da na jednom mjestu dobiju sve neophodne bankarske usluge. Iz tog razloga smo zatvorili tri manje poslovne jedinice – šaltera, a otvorili modernu savremenu poslovnicu koja će klijentima nuditi sve usluge na jednom mjestu u naselju Nova Varoš u kome se u posljednjih nekoliko godina izgradio veliki broj stambeno poslovnih objekata upravo u ovom dijelu.

Novootvorena poslovnica će pored redovnih usluga platnog prometa klijentima nuditi i usluge stambenih i potrošačkih kredita, oročavanja depozita, ugovaranja elektronskih servisa, te savjetodavne finansijske usluge. U sklopu prostora, klijentima je dostupna i zona 24/7 u kojoj je postavljen uplatno – isplatni bankomat za fizička lica, kao i CDS uređaj za polog gotovine za pravna lica na koji način klijenti mogu na vrlo jednostavan i siguran način u vremenu kad im najviše odgovara izvršiti polog pazara.

Sa fokusom na budućnost ovog regiona, NLB Banka je posvećena stvaranju boljeg života za sadašnje i buduće generacije. „Pored brige o klijentima svojom posvećenošću, znanjem i inovativnim rješenjima, želimo doprinijeti stvaranju boljeg života, bolje budućnosti za sve nas.

Povodom otvaranja nove poslovnice, uručili smo donaciju Udruženju osoba oboljelih od dijabetesa Republike Srpske, DIABETno1, koje ćemo u narednom periodu podržati u segmentu rada na preventivnim programima namijenjenim djeci i mladima“, poručili su iz NLB Banke.

„Želja nam je da naši klijenti budu još zadovoljniji i da pored ugodnog boravka u poslovnici imaju i dodatne benefite. Pripremili smo prodajnu kampanju sa posebnim pogodnostima za sve postojeće i nove klijente koji budu koristili usluge u ovoj poslovnici do kraja jula mjeseca, a koje uključuju povoljnije uslove kreditiranja i kamate na oročenu štednju“, izjavio je Predsjednik Uprave NLB Banke a.d. Banja Luka, Goran Babić.

NLB Banka a.d. Banja Luka intenzivno i kontinuirano radi na razvijanju proizvoda i usluga koji će olakšati svakodnevni život stanovništvu, te poboljšati i unaprijediti poslovanje pravnih lica, klijenata Banke.