Pozivamo vas na prezentaciju NLB priručnika za investitore koji korak po korak predstavlja put do prve solarne elektrane. Prijavu za učešće popunite na sljedećoj stranici, nakon čega će Vas kontaktirati predstavnici NLB Banke a. d. Banja Luka.

NLB Banka a.d. Banja Luka, kao članica NLB Grupe, želi biti partner regionalnim investitorima u održivu budućnost kroz održivo korporativno finansiranje. Pored finansijske podrške kroz povoljnije uslove finansiranja, želimo biti tu za sve što dolazi u procesu tranzicije ka obnovljivim izvorima energije, povezati sve relevantne aktere i podstaći razmjenu informacija, znanja i iskustava koja će pomoći i onima koji na ovaj put tek kreću, ali i onima koji su već napravili prve korake.

Pozivamo vas na prezentaciju NLB priručnika za investitore koja će se održati u hotelu Courtyard by Marriott u Banjoj Luci, 11.05.2023. godine sa početkom u 11 časova. Priručnik je kreiran u saradnji sa klijentom i sadrži detaljno uputstvo i sve neophodne informacije za investitore koji planiraju ulaganja u solarne elektrane. Pored priručnika, predstavićemo nekoliko primjera iz prakse, gdje će fokus biti na potencijalnim izazovima i praktičnom prikazu samog procesa, te vjerujemo da ćemo prisutne podstaći da razmijene iskustva, dileme, i pomognu jedni drugima savjetima iz prakse. Nakon dvočasovne prezentacije, planirana je zakuska u Sky baru.

Ukoliko ste zainteresovani za prisustvo prezentaciji, molimo da najkasnije do 05.05.2023. godine popunite Prijavu na sljedećem LINKU, nakon čega ćete dobiti povratnu informaciju. Ako vam je u kalendaru slobodan ovaj termin, odvojite dvije minute i popunite prijavu što prije, jer je broj mijesta ograničen.

Vjerujemo da zahvaljujući  bogatom iskustvu od preko 25 godina, kao i iskustvu naših sestrinskih banaka u regionu, NLB može biti partner lokalnoj privredi i svim našim klijentima, i pomoći u procesu očuvanja ovog regiona za buduće generacije.

Ponosni smo što smo dio ove velike priče, i što odgovornost prema okruženju, prema zajednici i društvu, i odgovornom upravljanju (ESG principi) u našoj zemlji sve više zaokuplja pažnju javnosti i postaje neizostavna tema poslovnih susreta. Želimo da inspirišemo regionalne kompanije da krenu sa nama na ovo značajno putovanje održivog poslovanja, kako bismo ostavili bolje tragove za budućnost.

NLB Banka a.d. Banja Luka