NLB Banka na Konverziji 2023. poklanja i nagrađuje učesnike

Moguće je iskoristiti obje opcije:

Skrolaj ka dole.

Osvoji 1.000,00 KM za razvoj web-shop stranice

Prijavi svoju kompaniju ili preduzetničku radnju za nagradnu igru koja traje tokom Konverzije 2023. za podršku u iznosu od 1.000,00 KM za izradu web-shop stranice i implementaciju eCommerce usluge.

Paket usluga bez mjesečne naknade tokom 12 mjeseci

Bilo da imate vlastiti biznis ili da ga tek planirate registrovati do kraja 2023. godine, učesnicima Konverzije 2023. poklanjamo set usluga za pravna lica i preduzetnike bez mjesečne naknade.

Promotivni period traje do završetka 2023. godine.

Saznaj više o uslugama NLB Banke za pravna lica i preduzetnike

NLB mKlikpro

Mobilna banka za Vaše poslovanje, bilo kad i bilo gdje

NLB mKlikpro je mobilna aplikacija NLB Banke a.d. Banja Luka koja je dostupna svim samostalnim preduzetnicima i pravnim licima koja žele pristupiti svojim finansijama gdje god i kada god to žele. Svakodnevne bankarske usluge možete obavljati na jednostavan i lak način kako biste uštedjeli vrijeme i novac.

NLB eCommerce

Ponudite svoje proizvode na internetu.

Steknite nove kupce i omogućite im kupovinu platnim karticama na sajtu, 24 časa dnevno tokom cijele godine. NLB E-commerce usluga je namijenjena preduzetnicima i preduzećima koja žele da omoguće bezbijedan i siguran način bezgotovinskog plaćanja svojih proizvoda i usluga na internetu, klijentima iz cijelog svijeta.

Planiraš li započeti svoj biznis?

Ukoliko si učesnik Konverzije 2023, popuni formu u nastavku jer ti NLB Banka a. d. Banja Luka nudi 12 mjeseci bez mjesečne naknade za sljedeće usluge i prozivode za pravna lica: transakcioni i devizni račun, mobilno i elektronsko bankarstvo, VISA biznis platnu karticu. Sve što je potrebno je da imaš vlastiti biznis ili da ga pokreneš (registruješ kao firmu ili S. P. do 31. 12. 2023.) godine.

01

Upiši podatke u kontakt formu

Tražimo osnovne informacije kako bismo mogli provjeriti učešće na Konverziji.

02

Pozivamo te na razgovor

Ukoliko još uvijek nemaš svoj biznis, u telefonskom razgovoru ćeš nam najaviti kada da te pozovemo ponovo.

03

Dolazak u Banku

Dovoljan je jedan dolazak u Banku da ugovorimo sve navedene usluge bez mjesečne naknade u trajanju od 12 mjeseci.