Krediti za vama važne stvari

R

Bez troškova obrade do 31.10.2021

R

Uz najmanje 3 transakcije elektronskim servisima

Započnite novo poglavlje uz najbolju ponudu NLB stambenih i gotovinskih kredita

sa dodatnim pogodnostima za korisnike elektronskog i mobilnog bankarstva

NLB Stambeni krediti

Ponuda stambenih kredita bez naknade za obradu zahtjeva do 31.10.2021. godine za kredite sa hipotekom/zabilježbom na nekretninu, za korisnike elektronskog i/ili mobilnog bankarstva koji imaju izvršene najmanje tri transakcije u zadnjih mjesec dana, uz obavezan uslov da se uz kredit realizuje kreditna kartica i/ili kredit po transakcionom računu bez naknade za obradu za prvu godinu korištenja.

Više informacija

NLB Gotovinski krediti

Ponuda gotovinskih kredita bez naknade za obradu zahtjeva do 31.10.2021. godine za korisnike elektronskog i/ili mobilnog bankarstva koji imaju izvršene najmanje tri transakcije u zadnjih mjesec dana.

Minimalan iznos kredita 2.000,00 KM. U slučaju refinansiranje kredita u NLB Banci, naknada se neće obračunati ako je za otplatu preostalo maksimalno 6 anuiteta postojećeg kredita. Za refinansiranje kredita u drugim finansijskim institucijama nema ograničenja.

Za kredite u iznosu od 20.000,00 KM i više, pored korištenja elektronskih servisa, obavezan je uslov da se uz kredit realizuje kreditna kartica i/ili kredit po transakcionom računu bez naknade za prvu godinu korištenja.

Više informacija