Plaćajte online Mastercard® karticom i ostvarite povrat novca

Akcija je završena.

Hvala Vam na učešću.

Plaćajte online kod domaćih trgovaca i ostvarite povrat novca

Online plaćanja i online kupovina nesumnjivo postaju sastavni dio svakodnevnih aktivnosti sve većeg broja građana Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, a kompanija Mastercard želi da nagradi i podstakne korisnike da iskoriste prednosti koju ovaj način plaćanja donosi.

Naime, svi korisnici Mastercard kartica, koje su izdale banke učesnice Mastercard Pay & Get Rewards Programa u Bosni i Hercegovini, između kojih je i NLB Banka a. d. Banja Luka, a koji u periodu od 1. maja do 31. maja 2022. godine izvrše dva online plaćanja u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, automatski dobijaju nazad 10 KM na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Povrat novca ostvariće svi korisnici Mastercard kartica koji obave najmanje dva online kartična plaćanja sa bilo kog uređaja – računara, tableta ili telefona, u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, isključivo kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama.

Važno je napomenuti da se računaju i plaćanja komunalnih računa obavljena online na portalima ili u aplikacijama trgovaca koji tu opciju podržavaju, kao i online plaćanja koja se obavljaju sačuvanom platnom karticom, odnosno kroz uslugu credentials-on-file.

Povrat novca biće obavljen do 15-og dana u mjesecu koji slijedi nakon mjeseca u kome je izvršena posljednja Kvalifikovana kupovina Karticom u skladu sa ovim Pravilima

Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog povrata novca tokom trajanja kampanje.

Sigurnost na prvom mjestu

Sve online transakcije izvršene Mastercard karticama su zaštićene istom Mastercard sigurnosnom tehnologijom kao i kartična plaćanja na fizičkom mjestu prodaje. Kupci koji plaćaju online Mastercard karticama mogu da koriste sva potrošačka prava jer ih elektronski trag o kupovini štiti ukoliko žele da ostvare zamjenu, reklamaciju ili refundaciju sredstava.