NLB Banka a.d. Banja Luka organizuje nagradnu igru za klijente koji aktivno koriste svoje debitnu ili kreditnu Visa karticu i koji će svake sedmice imati mogućnost da osvoje električni trotinet ili bicikl, a jednom mjesečno i električni motocikl.

Nagradna igra nosi naziv “Na točkovima” jer su nagrade koje će naši klijenti dobiti i koristiti podsticaj da se smanji prevoz automobilima. Promovišući zdraviji stil života svi zajedno utičemo na smanjenje štetnog uticaja na životnu sredinu kroz smanjenje karbonskog otiska. Ovaj region je naš dom, i želimo svi zajedno dati doprinos njegovom očuvanju za buduće generacije.

Nagradna igra će trajati od 15. 7. 2022. godine do 07. 10. 2022. godine, odnosno 12 sedmica, a dobitnici mogu da osvoje ukupno 27 nagrada, od kojih su 24 nagrada koje se dodjeljuju na sedmičnom nivou i 3 glavne nagrade koje se dodjeljuju nakon 4 sedmice trajanja nagradne igre.

U nagradnoj igri će učestvovati svi korisnici Visa debitnih i kreditnih kartica koji u periodu trajanja nagradne igre naprave najmanje 5 transakcija plaćanja u kumulativnom iznosu jednakom ili većem od 100,00 KM, u zemlji ili u inostranstvu, na našem ili na POS terminalu druge banke ili na internetu.

Nagrade:

1. Električni motocikl – glavna nagrada – 3 dobitnika – model: G2G HL-ET1

2. Električni skuter (trotinet) – 12 dobitnika – model: Xiaomi Mi365

3. Bicikl – 12 dobitnika – model: Caprioli muški i ženski.

Detaljna pravila dostupna su na linku PRAVILA NAGRADNE IGRE.

Sretno!