NLB Banka a.d. Banja Luka bila je domaćin dvodnevne posjete Predsjednika Uprava banaka članica NLB Grupe Banjoj Luci, tokom kojih je za goste upriličen prijem kod Predsjednika Vlade, organizovan turistički obilazak grada, posjeta proizvodnom pogonu kompanije Fagus i susret sa komitentima i uglednim gostima.

U Vijećnici Banskog dvora u Banjoj Luci, održana je panel diskusija na početku koje se prisutnima obratila Ministar finansija u Vladi Republike Srpske, Zora Vidović, koja je dala presjek stanja u finansijskom i bankarskom sektoru u Republici Srpskoj, kao i Darko Milunović, predstavnik Elektroprivrede RS, koji je gostima predstavio trenutne i buduće investicione projekte sa naglaskom na moguću podršku od strane banaka.

Učesnici panel diskusije Gradonačelnik Grada Banja Luka, Igor Radojičić, generalni direktor kompanije M:tel a.d. Banja Luka, Marko Lopičić, predsjednik Privredne komore Republike Srpske, Borko Đurić, vlasnik i direktor kompanije “Gold MG”, Goran Mitrović, i predsjednik Uprave NLB d.d., Blaž Brodnjak predstavili su prisutnima aktuelne projekte, strateške pravce i planove za budućnost u okviru kojih postoje mogućnosti za stvaranje boljeg ambijenta za razvoj privrede kroz saradnju i investiciona ulaganja. NLB Grupa svojim primjerom pokazuje da se sagledavanjem zajedničkih ekonomskih interesa, bez obzira na političke granice, može dati značajan doprinos u stvaranju boljih uslova za život svih građana i perspektivnije budućnosti za generacije koje dolaze.

NLB Banka Banja Luka, ponosna na kulturni, istorijski, turistički i privredni potencijal kojim se predstavila, nastaviće da daje podršku društvu u kome živi i radi u znak zahvalnosti za ukazano povjerenje, pokazujući da je spremna za sve što dolazi.