U regionu koji je naš dom na raspolaganju nam je bezbroj prilika. Značajna prilika da dodatno približimo region jugoistočne Evrope, u kojem poslujemo i živimo, je kroz sport.

Strast i posvećenost sportu je nešto što spaja sve nas u ovom regionu, i sa našim regionalnim partnerom ABA Lige j.t.d. koristimo priliku da zajednički doprinesemo razvoju ovog regiona. Ljudi koji žive, rade, stvaraju i sanjaju u ovom regionu su mnogo više povezani nego što se čini na prvi pogled.

NLB Banka a.d. Banja Luka, kao članica NLB Grupe večeras je u Sportskoj dvorani Borik bila domaćin predstavnicima ABA lige uz domaći tim – Košarkaški klub Borac.

Predsjednik Uprave NLB Banke a. d. Banja Luka, Goran Babić, primio je simboličan poklon uramljenog košarkaškog dresa od sportskog direktora ABA Lige, gospodina Milije Vojinovića, večeras u Banjoj Luci, pred početak utakmice između klubova Helios Sans Domžale i Borac Banja Luka.

„Ponosni smo što je NLB ponovo sponzor ABA lige i što imamo priliku da podržimo regionalni sport, a posebno što je naš lokalni tim koji NLB Banka Banja Luka podržava već godinama, i vodeći tim na listi. Drago nam je i što ćemo moći da pratimo banjalučki Borac kojem želimo mnogo uspjeha, a na turniru očekujemo odlične utakmice, puno koševa i dobrih poteza, naravno uz fair play i što manje povreda“, izjavio je Babić.