NLB Zeleni krediti

R

Održivost

R

Energetska efikasnost

R

Obnovljivi izvori energije

Zeleno je sinonim za prirodu, za zdravlje i za čisto okruženje, a znate li da može biti sinonim i za finansiranje? Ulaganja koja posredno ili neposredno utiču na očuvanje životne sredine, energetsku efikasnost i održivost, od sada su posebno podržana kroz kreditne linije NLB Banke Banja Luka.

NLB Zeleni krediti sa povoljnijim kamatnim stopama od redovnih mogu se iskoristiti za nabavku novih uređaja, mašina, kućanskih aparata, vozila  ili za izgradnju, dogradnju ili renoviranje stambene jedinice koja će biti energetski efikasnija.

Od sada imate mogućnost dobiti Zeleni kredit za opštu potrošnju,  namijenjen fizičkim licima sa stalnim mjesečnim primanjima, a koji se koristi u svrhu kupovine kućanskih aparata energetske klase A, A+, A++, A+++, B i C, električnih trotineta, običnog ili električnog bicikla, i električnih i hibridnih vozila i drugih proizvoda koji na određeni način utiču na smanjenje negativnih uticaja na prirodno okruženje.

Zeleni stambeni kredit, s druge strane, možete koristiti kako biste završili fasadu, obnovili stolariju, ugradili centralno grijanje ili hlađenje ili postavili solarne panele.

U ponudi je i posebna linija Zelenih kredita za pravna lica ili preduzetnike u projektima koji su namijenjeni unapređenju kvaliteta vode, vazduha, organske proizvodnje hrane, prelasku na obnovljive izvore energije, unapređenje energetske efikasnosti objekata koji se grade, te druge investicije koje imaju uticaj na smanjenje ili prevenciju ekoloških zagađenja sa jasno istaknutim benefitima za okruženje.

NLB Zeleni kredit za opštu potrošnju

NLB Zeleni stambeni kredit

NLB Zeleni kredit za pravna lica i preduzetnike

Info

Posjetite Vama najbližu poslovnicu ili se informišite na 0800 50 510.