Uzbudljiva finalna utakmica održana je u subotu, 13.02.2021. godine, u Banjoj Luci između Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ iz Banje Luke i „Zmaja“ iz Gradačca. Na žalost, domaćin KKI „Vrbas“ nije uspio osvojiti sedmi trofej NLB lige u nizu.

NLB Banka Banja Luka dugi niz godina podržava rad Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ Banja Luka koji je jedan od najboljih klubova u regionu i koji promoviše ne samo košarku u kolicima već i Republiku Srpsku. Već tradicionalno, Predsjednik Uprave NLB Banke a.d. Banja Luka, Radovan Bajić, na svečanoj dodjeli pehara i medalja uručuje priznanja učesnicima NLB Lige. Ovogodišnjoj finalnoj utakmici prisustvovao je i novi član Uprave NLB Banke a.d. Banja Luka, Goran Babić. U ime NLB d.d., uručena su i donirana invalidska sportska kolica.

U 2020. godini NLB d.d. je već trinaestu godinu za redom podržala Udruženje invalida Slovenije partnerstvom u međunarodnoj ligi Košarke u kolicima NLB Wheel. „Ovom podrškom pomažemo im da ostvare svoj potencijal i postignu postavljene ciljeve. U sportu kao i u poslovnom svijetu važi pravilo da postizanje ciljeva zahtijeva timski duh i ujednačeno zajedničko djelovanje, zato je jako važno da se uvijek možemo osloniti na naše partnere i saigrače. Ovo je dodatno važno i od posebnog značaja baš u kriznim vremenima, kada moramo da se uzajamno pomažemo i da mislimo jedni na druge. U NLB-u smatramo za veliku čast da smo sportistima Udruženja invalida pomogli da se bolje pripreme za sve što dolazi. Pored saradnje i sponzorske podrške Udruženju invalida Slovenije svake godine doniramo i dvoja sportska invalidska kolica, a primalac se svake godine izvlači na završnom događaju međunarodne lige ,“ poručili su iz NLB d.d.