#OkvirPomoći 2021

Nakon uspješne prošlogodišnje kampanje, NLB Grupa je i ove godine odlučila realizovati projekat #OkvirPomoći, regionalni projekat u kome sve članice NLB Grupe u svojim sredinama nude podršku u oglašavanju odabranim privrednicima i tako daju doprinos ekonomskom oporavku lokalnih zajednica.

Podržavajući male lokalne privrednike možemo učiniti mnogo za društvo u cjelini. Samostalni preduzetnici, mikro ili mala preduzeća, zadruge i poljoprivredna gazdinstva, farme – tu smo zbog vas i osmislili smo #OkvirPomoći u sklopu kojeg NLB Banka ustupa prostor za reklamiranje.

Ovdje je naš dom. Sa vama i uz vas.

Republika Srpska je zemlja vrijednih ljudi. Mikro i mala preduzeća su važan stub ekonomije, a pretrpjeli su velike štete usljed pandemije. Ovim kompanijama je potrebno najviše podrške kako bi očuvali i unaprijedili svoje poslovanje. Zbog toga je NLB Banka zajedno sa partnerima pokrenula #OkvirPomoći koji će pomoći malim lokalnim preduzetnicima, poljoprivrednicima i mikro i malim preduzećima da prevaziđu negativne posljedice krize. Pomoći ćemo širenju pozitivnih priča privrednika koristeći naše komunikacijske kanale i kanale naših partnera. Nadamo se da će ove aktivnosti podstaći i druge privrednike da prepoznaju nove mogućnosti kako bi prevazišli posljedice novonastale krize i unaprijedili svoje poslovne rezultate.

Projekat Okvir Pomoći podržala NLB Banka, kompanija Visa i medijski partneri.

#ZajednoSmoJači ❤️

Podrži malo, učini mnogo

Mikro i mala preduzeća su pokretačka snaga ekonomskog napretka i značajno doprinose razvoju ekonomije i lokalnom okruženju. Ovaj segment privrede je pretrpio brojne negativne posljedice pandemije, i u interesu svih nas je da ih podržimo kako bi prevazišli krizu.

U NLB grupi razumijemo da bez zdrave male privrede nema ni zdrave ekonomije. Svako od nas može da podrži male prvrednike – kupujući od lokalnog preduzetnika, preduzeća ili gazdinstva, obezbjeđujemo sredstva za njihovo poslovanje i prihode njihovih zaposlenih, a sva ta sredstva ostaju u našem okruženju. Želimo barem malo pomoći privrednicima u otklanjanju posljedica krize izazvane epidemijom koronavirusa.

Jer naše malo, nekome znači mnogo.

6 benefita za učesnike u projektu #OkvirPomoći

  • prostor za oglašavanje na televiziji RTRS, ATV i BN, radiju NES, BIG i Bobar, LED displejima širom Republike Srpske, digitalna Google kampanja na portalima (uključujući nlb-rs.ba), plaćeni oglasi na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn, te na Youtube kanalu.
  • pripremljene oglase privrednik može koristiti i na svojim kanalima komunikacije, medijima i društvenim mrežama
  • besplatna instalacija jednog POS terminala (za one klijente koji nisu potpisali Ugovor o plaćanju robe i usluga platnim karticama);
  • 12 mjeseci bez mjesečne naknade za jedan standardni POS terminal;
  • 12 mjeseci bez mjesečne naknade za NLB mKlikpro mobilno bankarstvo za pravna lica;
  • NLB Visa Business kartica bez mjesečne članarine za prvu godinu.

Kako je teklo prijavljivanje?

Poziv za učešće u projektu #OkvirPomoći 2021 bio je otvoren za sve male lokalne privrednike – samostalne preduzetnike, mikro ili mala preduzeća, zadruge i poljoprivredna gazdinstva ili farme, nezavisno od djelatnosti kojom se bave. Da bi se prijavili za podršku u vidu zakupa prostora za reklamiranje, popunjavali su i slali prijavni obrazac do 20.06.2021. godine.

Kandidati su podnosili prijave isključivo putem obrasca postavljenog na internet stranici Banke na početku stranice – Prijava.

Na poziv su se mogli prijaviti i prošlogodišnji učesnici, ali sa drugačijim proizvodima, ili ukoliko imaju nove načine poslovanja koje su uveli zbog pandemije.

 

O postupku izbora i kriterijima možete pročitati više u dokumentu na linku:

Pravila i uslovi za dodjelu reklamne podrške malim lokalnim privrednicima  

Partneri projekta NLB OkvirPomoći 2021

Medijski partneri projekta #OkvirPomoći 2021

#OkvirPomoći 2020

Pogledajte prošlogodišnje učesnike

NLB mKlikpro

godinu dana bez naknade za uslugu