NLB Banka Banja Luka redovno prati epidemiološku situaciju u zemlji i djeluje u skladu sa naredbama i preporukama nadležnih organa.
Poslovnice Banke rade u posebnim uslovima uz pojačane higijenske mjere, mjere pojačanog opreza u kontaktu sa klijentima, kao i uz izmjene radnog vremena.

Radno vrijeme poslovnica skraćeno je do 16 časova (do 17 časova radi samo poslovnica Filijale Banja Luka, Kralja Petra I Karađorđevića 85a u zgradi Ekvator). Poslovnice NLB Banke neće raditi subotom.

Iz preventivnih razloga do daljnjeg su zatvoreni šalteri:- poslovni centar Merkator, Banja Luka- poslovni centar Integra, Banja Luka- šalter Lauš- šalter Rosulje- centar Metalex, Prnjavor- Ekspozitura 2, Bijeljina (ul. Neznanih junaka bb)

Molimo klijente da koriste ostale najbliže poslovnice u slučaju neodložne potrebe za uslugama Banke, te da se pridržavaju smjernica koje su izdale nadležne zdravstvene ustanove i koje im daju radnici u poslovnici.

Broj klijenata u poslovnicama je ograničen, kako bi se zaštitili i zaposleni i komitenti. Molimo vas da čekajući u redu ispred Banke držite sigurno rastojanje.

Naglašavamo da će Banka redovno održavati dostupnost svih Bankomata širom Republike Srpske: https://www.nlb-rs.ba/stanovnistvo/ponuda/nlb-karticno-poslovanje/lokacije-bankomata/

Podsjećamo građane da usluge Banke mogu koristiti i putem drugih kanala komunikacije sa Bankom, te putem elektronskih servisa.