SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

NLB Banka i Mastercard predstavljaju „Mastercard Business Debit“ karticu

Banja Luka, 18. 9. 2023. – NLB Banka a. d. Banja Luka lansirala je svoju najnoviju platnu karticu – „Mastercard Business Debit“ namijenjenu pravnim licima i preduzetnicima, koja je u potpunosti napravljena od obnovljivih materijala.

Ovu „zelenu“ platnu karticu, ovlaštena lica u pravnim licima i preduzetnici mogu koristiti za podizanje novca na bankomatima, plaćanje robe i usluga u zemlji i inostranstvu, kao i na internetu, ali i kao efikasniji vid praćenja poslovnih troškova.

Platnu karticu možete da koristite u različitim situacijama: kada je potrebno platiti troškove reprezentacije, službenog putovanja, avionskih karti, hotela, restorana, ali i za plaćanje putnih troškova i goriva, kupovinu kancelarijskog pribora i opreme, ali i za rezervaciju hotela, avio karata, rent-a-car, kao i za druge troškove.

Ono što posebno izdvaja NLB Mastercard Business Debit karticu jeste njen ekološki aspekt. Ova kartica je napravljena od 100% obnovljivih materijala i u potpunosti se reciklira. NLB Banka a.d. Banja Luka i kompanija Mastercard su posvećeni promociji održivog poslovanja i odgovornog upravljanja resursima, a ova kartica predstavlja konkretan korak u tom smjeru.

Ova inovativna platna kartica će biti dostupna korisnicima od 18. septembra 2023. godine u svim poslovnicama NLB Banke a.d. Banja Luka, a NLB Banka i Mastercard pozivaju sve pravne subjekte i preduzetnike da iskoriste prednosti Mastercard Business Debit kartice kako bi unaprijedili svoje poslovanje i istovremeno podržali očuvanje životne okoline.

Za više informacija o NLB Mastercard Business Debit kartici i njenim prednostima, molimo posjetite web stranicu ili posjetite najbližu poslovnicu NLB Banke a. d. Banja Luka.