1. Stanovništvo
  2.  » 
  3. Пројекат
  4.  » Oglas za prodaju objekta – Motel i restoran
Oglas za prodaju objekta – Motel i restoran

GRAD

Prnjavor

ADRESA

Potočani bb, naselje Kojin Han

VLASNIK

NLB Banka a.d. Banja Luka 1/1 bez tereta

OPIS

Poslovni objekat sa zemljištem– Motel i restoran. Površina objekta je 694,54 m2 a površina zemljišta je 2515  m2. Nekretnina se nalazi u naselju Potočani, Prnjavor s lijeve strane magistralnog puta M16.1, dionica Klašnice Prnjavor. Radi se o poslovno ugostiteljskom prostoru, trgovinskom prostoru i sobama za spavanje. Objekat je izgrađen kao prateći objekat uz benzinsku pumpu koja je locirana uz predmetni objekat. Navedena je korisna površina prostora po namjeni i etažama:

-ugostisteljski dio: ostava, terasa i restoran  P= 247.94 m2

 -stambeni dio (Motel): suteren, prizemlje P= 446.6 m2

Krovište je drveno postavljeno na armiranu betonsku konstrukciju a unutrašnji zidovi su završno obrađeni prema namjeni prostora. Vanjska stolarija je urađena od aluminijumskih eloksiranih profila ostakljena termoplan staklom. Objekat je opremljen neophodnim instalacijama jake i slabe struje. Grijanje objekta je centralno, priključeno na kotlovnicu u sklopu objekta. Kotao je na čvrsto gorivo a klimatizacija po sistemu split klima jedinica. Objekat je opremljen vodo instalacijama sa neophodnom završnom sanitarnom opremom. U ugostiteljskom dijelu je ugrađena namjenska oprema za takvu vrstu usluga. Isto se odnosi i na opremljenost soba u objektu. Pripadajuće zemljište je uređeno kao betonsko asfaltni prostor koji služi kao manipulativni prostor u opsluživanju objekta i kao parking prostor. Objekat je izgrađen na osnovu urbanističko tehničkih uslova.

Nekretnine se prodaju/iznajmljuju u viđenom stanju, a obilazak nekretnina se može izvršiti svakim radnim danom uz prethodnu najavu na telefon broj 065/385-651, 065/025-276. Ponude se dostavljaju u koverti sa naznakom „Ponuda za kupovinu/iznajmljivanje nekretnine – ne otvarati”, na adresu NLB Banka a.d. Banja Luka, Milana Tepića br. 4, 78 000 Banja Luka.

CIJENA

NA UPIT.