1. Stanovništvo
  2.  » 
  3. Пројекат
  4.  » Oglas za prodaju – Privredne zgrade, hladnjača i farma sa zemljištem
Oglas za prodaju – Privredne zgrade, hladnjača i farma sa zemljištem

GRAD

Šamac

ADRESA

Obudovac bb

VLASNIK

NLB Banka Banja Luka - 1/1 bez tereta. Nekretnine imaju pristup sa javne površine.

OPIS

Privredni objekat (skladište) objekat je spratnosti Pr a pokriven je dvovodnim krovom. Prizemlje se sastoji od dvije odvojene prostorije. Konstrukcija je klasična skeletna sa betonskim stubovima. Temelji su od armiranog betona. Obezbjeđen pristup objektu.

Poslovni objekat (hladnjača sa građevinskim zemljištem) objekat je spratnosti Po+Pr a pokriven je dvovodnim krovom. Podrum se sastoji od trpezarije sa kuhinjom, ostavama i hodnikom. Prizemlje se sastoji od skladišta za smještaj robe (hladnjače), kancelarije, utovarne rampe i ulazno izlaznog stepeništa. Konstrukcija je klasično skeletna sa nosivim stubovima. Temelji i ploče su od armiranog betona a stolarija je PVC. Podne obloge su keramičke police. Krovna konstrukcija je od rešetkastih čeličnih nosača.

Pomoćni objekat (garaža I skladište) u pitanju je zidani masivni objekat,  zidovi nisu malterisani. Instalacije vodovoda, elektroinstalacije i kanalizacije nisu izvedene.  Spratnost prizemlje je P=45m2.

Porivredni objekat (farma za tov svinja) objekat je spratnosti Pr a pokriven je dvovodnim krovom . Prizemlje se sastoji od hodnika, kupatila, garderobe, laboratorije i prostora za svinje. Objekat je izgrađen 2003. godine. Konstrukcija je klasično skeletna sa betonskim stubovima. Temelji i ploče su od armiranog betona. Nosivi zidovi su od giter blokova. Fasada je malterisana. Podne obloge su zarobani beton i pločice.

Nekretnine se prodaju/iznajmljuju u viđenom stanju, a obilazak nekretnina se može izvršiti svakim radnim danom uz prethodnu najavu na telefon broj 065/025-276, 065/385-651.
Ponude se dostavljaju u koverti sa naznakom „Ponuda za kupovinu/iznajmljivanje nekretnine – ne otvarati”, na adresu NLB Banka a.d. Banja Luka, Milana Tepića br. 4, 78 000 Banja Luka.

CIJENA

NA UPIT.