Želimo da NLB postane sinonim za modernu i tehnološki naprednu Banku.

Naša vizija bankarstva podrazumijeva manje papirologije, a više ličnog kontakta. Naš fokus je na konkretnim finansijskim savjetima, digitalnom bankarstvu i razvoju usluga koje svakodnevni život olakšavaju našim klijentima.

NLB Banka a. d. Banja Luka

Od danas upoznajte novo lice NLB Banke. Banjalučka poslovnica u ulici Milana Tepića, otvorila je svoja vrata za sve građane i klijente, nakon kraće obustave rada usljed poslova renoviranja.

Novi ambijent podrazumijeva moderno uređen i značajno ugodniji prostor bez blindiranih šaltera, koji omogućava lični kontakt i jednostavniju komunikaciju između zaposlenih u Banci i njenih klijenata, ali i povećava dostupnost informacija i ubrzava procese, kako bismo maksimalno uštedili vrijeme svima onima koji dolaze u našu Banku.

Ovaj novi prostor, iako pušten u rad, u budućnosti će biti unaprijeđen dodatnim tehnološkim inovacijama, kako bi konačni cilj bio ostvaren – stvaranje najmodernijih bankarskih uslova u srcu Banjaluke.

Baš zbog svega navedenog, tokom narednih 10 dana, svi posjetioci renovirane poslovnice NLB Banke u Banjoj Luci, na adresi Milana Tepića br. 4, biće u prilici da ostvare posebne pogodnosti.

Pogodnosti koje Banka nudi su sljedeće:

  • gotovinski krediti po nižim kamatnim stopama od postojećih;
  • zahtjevi za kreditne kartice bez troškova obrade i bez mjesečne članarine za karticu tokom prvih 6 mjeseci;
  • posebne kamatne stope za oročene depozite;
  • mobilno i elektronsko bankarstvo bez mjesečne naknade tokom prvih 6 mjeseci za nove korisnike.

Na ovaj način NLB Banka želi izraziti zahvalnost svim svojim klijentima na strpljenju, ali i dugogodišnjoj lojalnosti, te pokazati da je tu za sve što dolazi.

Dobro došli u novo digitalno doba u NLB Banci a. d. Banja Luka.