Korona virus je zahvation cijeli naš region i nadležni su preduzeli brojne preventivne mjere kako bi se zaštitili svi građani. Podsjećamo na važnost preventivnog djelovanja kako naših zaposlenih, tako i klijenata NLB Banke i poslovnih saradnika. Mjere koje se odnose na novi Korona virus zahtijevaju da se svi ponašamo odgovorno prema sebi i prema drugima.

NLB Banka aktivno prati dešavanja i svoje aktivnosti prilagođava aktuelnoj situaciji. Preventivne mjere su uvedene u poslovnicama i klijente ćemo blagovremeno obavještavati o novostima.

U cilju prevencije širenja Korona virusa, od ponedjeljka 16.03.2020. godine, radno vrijeme poslovnica koje su radile duže skraćuje se na rad do 16 časova. Jedina poslovnica koja će raditi do 17 časova je poslovnica Filijale Banja Luka, Kralja Petra I Karađorđevića 85a (zgrada Ekvator). Šalteri u poslovnim centrima Merkator i Integra u Banjoj Luci, kao i šalter u centru Metalex Prnjavor, biće zatvoreni do daljnjeg. Molimo klijente da koriste najbliže poslovnice u slučaju potrebe za uslugama Banke, te da se pridržavaju smjernica koje su izdale nadležne zdravstvene ustanove i koje im daju radnici u poslovnici.

Podsjećamo građane da usluge Banke mogu koristiti i putem drugih kanala komunikacije sa Bankom, te putem elektronskih servisa. Lista naših bankomata dostupna je na sljedećem linku Bankomati

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je Kontakti-sa-bankom-za-FB-i-Instagram4-240x300.jpg

NLB Banka Banja Luka će aktivno pratiti situaciju i blagovremeno obavještavati zaposlene i komitente o eventualnim promjenama u skladu sa preporukama nadležnih institucija. Budimo odgovorni, zaštitimo sebe i druge.