NLB Pay 

10,00 KM povrata na račun za prvih 1.500 digitalizovanih Mastercard kartica

R

10 KM povrata na račun

R

Sigurno korištenje na POS terminalima i bankomatima

R

Veliki broj prihvatnih mjesta u zemlji i inostranstvu

Digitalno je praktično i jednostavno!

Nerijetko nam se dešava da novčanik zaboravimo kod kuće ili u kolima, i to nas sprečava da obavimo kupovinu kada to poželimo.

Sa druge strane, mobilni telefon nam je gotovo uvijek pri ruci.

NLB Banka svojim klijentima nudi mogućnost ne samo da plate mobilnim telefonom ukoliko digitalizuju karticu u NLB Pay aplikaciji, već i siguran dobitak od 10,00 KM ukoliko uspješno završe jedno plaćanje i budu u prvih 1.500 klijenata koji to urade do 10.07.2021. godine

Više nije problem ako zaboraviš novčanik

Budi u prvih 1500 korisnika koji će do 10. jula preuzeti NLB Pay aplikaciju, digitalizovati svoju Mastercard platnu karticu i nakon jednog uspješnog plaćanja telefonom očekuje te siguran povrat od 10,00 KM na transakcioni račun već sljedeće sedmice.

Više nije problem ako zaboraviš novčanik, jer sa NLB Pay aplikacijom od sada plaćaš jednostavno, brzo  i sigurno na svim beskontaktnim POS terminalima u zemlji i inostranstvu.

Ostale važne informacije za klijente:

  • Klijenti NLB Banke koji su već digitalizovali Mastercard platnu karticu imaju mogućnost da ostvare povrat ukoliko izvrše jednu transakciju u navedenom periodu;
  • Tokom trajanja promocije, jedan klijent može ostvariti povrat samo jedanput;
  • Povrati će se raditi jedanput sedmično, krajem sedmice za prethodnu sedmicu;
  • Radnici Banke su isključeni.

Preuzmite svoju NLB Pay aplikaciju besplatno i bez dolaska u Banku digitalizujte svoje platne kartice izdate od strane NLB Banke a.d. Banja Luka.