Nagradna igra

Doživite Olimpijske igre u Parizu

uz Visa kartice!

Nagradna igra traje od 15. aprila do 15. juna 2024. 

Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu  

Klijenti NLB Banke koji u periodu od 15. aprila do 15. juna 2024. ostvare minimum tri transakcije sedmično, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitalizovanom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji aktivno koriste svoju NLB mKlik aplikaciju, ostvaruju i šansu za putovanje na Olimpijske igre za dvije osobe u Pariz ili brojne sedmične nagrade koje je omogućila Visa.

Glavna nagrada „Putovanje u Pariz na Ljetnje Olimpijske igre“ paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj koji će, dodala je Krsman, da osvoje dva klijenta NLB Banke Banja Luka: avio karte za dvije osobe na relaciji Sarajevo-Pariz-Sarajevo, smještaj – tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, ulaznice za dva sportska događaja u okviru takmičarskih rasporeda na Ljetnjim olimpijskim igrama u Parizu, tim dobrodošlice u hotelu, pokrivene troškove gradskog prevoza, promotivne poklone na licu mjesta, prisustvo prijemu koji organizuje Visa, sigurnosnu podrška na licu mjesta. Sedmične nagrade takođe su u duhu sporta i Olimpijskih igara, tako da će klijenti imati priliku da, tokom devet sedmica trajanja nagradne igre, osvoje dasku za veslanje, tenis set za plažu, ruksak, jastuk za putovanje i sportske boce za vodu.

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju NLB klijenti koji su korisnici NLB Visa kartica, a koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše tri ili više platnih transakcija Visa karticom NLB Banke Banja Luka, bilo da se radi o plaćanju fizičkom ili digitalizovanom karticom u okviru NLB Pay usluge, za potrebe plaćanja na licu mjesta kod trgovca putem POS terminala za prihvat kartičnih plaćanja ili online na internet trgovinama trgovaca koju su tu uslugu omogućili u zemlji, ali i inostranstvu. Pravo na učešće takođe imaju NLB klijenti koji transakcije vrše Visa karticom. Za pravo naučešće je takođe neophodno da NLB klijenti aktivno koriste svoju NLB mKlik aplikaciju, kada god i odakle god to požele.

Za sva pitanja klijentima je dostupan NLB Kontakt centar 0800 50 510.