Nova verzija mobilnog bankarstva NLB Banke Banja Luka, NLB mKlik, zvanično je dostupna na Play  i Apple prodavnicama, a postojeći i novi korisnici  dobili su jedno od najsavremenijih rješenja  mobilnog bankarstva koje će im još značajnije olakšati upravljanje vlastitim finansijama i  svakodnevnim platnim  obavezama.

Pored intuitivnog i modernog dizajna, korisnici će se uvjeriti u brojne nove funkcionalnosti koje će im uštediti vrijeme i učiniti bankarske proizvode i usluge dostupnijim, praktičnijim i još sigurnijim.

Od sada klijenti NLB Banke Banja Luka, koji su ujedno i mKlik korisnici, putem nove mobilne aplikacije mogu obavljati plaćanja drugom korisniku samo uz poznavanje njegovog broja telefona. Korisnici takođe putem aplikacije imaju mogućnost kreiranja i slanja koda kroz aplikaciju za podizanje novca na bankomatima, bez upotrebe kartice. Takođe, omogućen im je jasan pregled i mogućnost štampanja izvoda za transakcione i devizne račune direktno iz aplikacije.

Pored navedenog, klijenti uz pomoć nove mKlik aplikacije imaju jasan pregled obaveza i planiranje budućih plaćanja, a uz to je za korisnike pojednostavljeno i obavljanje međunarodnih transakcija, što je ključno za one koji vrše prekogranične finansijske aktivnosti.

Apilkacija korisnicima omogućava i pregled naloga po statusima sa detaljnim prikazom, odnosno organizovanost i kontrolu nad finansijskim transakcijama, a osim toga, klijentima je omogućeno upravljanja limitima za podizanje novca na bankomatima, plaćanja na POS terminalima i za online plaćanja.

 „Unapređenje korisničkog iskustva nama u NLB banci je vodilja i prioritet, stoga ponosno možemo reći da smo, uz osavremenjenu  verziju NLB mKlik aplikacije, klijentima obezbijedili  platformu sa kojom će još praktičnije moći da upravljaju vlastitim finansijama, kad god i odakle god to požele. Posebno ističemo da smo uz pojednostavljen i osvježen dizajn klijentima omogućili  i inovativne funkcionalnosti, uz koje imaju mogućnost da vrše plaćanje samo uz poznavanje broja telefona primaoca uplate, a osim toga, uz mCash opciju imaju i mogućnost slanja koda za podizanje novca na bankomatima, bez upotrebe kartice. Dakle, kontinuiranim unapređenjem NLB digitalnih kanala, nastojimo da klijentima prva pomisao na mobilno bankarstvo budu praktičnost i sigurnost“, naglasila je Ljiljana Krsman, član Uprave NLB banke Banja Luka i dodala da korisnici mKlik aplikacije mogu očekivati praktična i korisna unapređenja na polju digitalnog NLB bankarstva i u budućnosti.

Sa ciljem brzog i jednostavnog prelaska korisnika sa postojeće na novu verziju mKlik aplikacije, NLB Banka Banja Luka razvila je seriju uputstava interaktivnog karaktera putem kojih će se korisnici edukovati, samostalno realizovati migriraciju i preuzeti svoj novi mKlik. Istovremeno, postojeći i novi korisnici se o pogodnostima i funkcionalnostima nove mobilne aplikacije mogu informisati i putem sljedećeg LINKA, a za sva pitanja dostupan je i besplatan kontakt telefon 0800 50 510.