1. Home
  2.  » Zašto da koristimo elektronsko plaćanje

Zašto da koristim internet bankarstvo

Mnogi među nama vole da svoje finansijske poslove završe na tradicionalan način. Da dođu u banku, porazgovaraju sa svojim bankarom, posebno kada znaju da ih njihov bankar poznaje i da će im posvetiti pažnju. 

 

Ipak, tempo života je sve brži, sve manje imamo vremena za čekanje u redovima. Na svu sreću, moderne tehnologije su nam omogućile drugačiji način poslovanja sa bankom – elektronsko i mobilno bankarstvo kao rješenje za uštedu u vremenu i novcu.

 Elektronsko bankarstvo svakako predstavlja najbolje rješenje za sve nas koji želimo da uštedimo prije svega vrijeme, ali i novac. Omogućava nam da upravljamo svojim finansijama, a da pri tome „zaobiđemo šalter“. Mnogo stvari zbog kojih je nekada bilo neophodno otići u banku, sada možemo da uradimo iz svoje fotelje, bez čekanja u redovima i gubljenja vremena. Putem telefona ili interneta, bilo uz korištenje računara ili mobilnog telefona, banka je sada tamo gde smo mi, a ovaj servis je danas toliko unapređen da je moguće koristiti ga bezbjedno i na krajnje jednostavan način.

Putem elektronskog i mobilnog bankarstva možemo da provjeravamo i pratimo stanje na svom računu, mijenjamo valutu, platimo račune za električnu energiju, komunalije, vrtić, ekskurziju za dijete ili bilo koju drugu namjenu. Pored toga što ćemo izbjeći „šaltersku nervozu“, možemo i da uštedimo značajan iznos na provizijama koje smo do sada plaćali.

Elektronsko bankarstvo eClick

NLB eClick je usluga elektronskog bankarstva za koja omogućava brzo, jednostavno, povoljno i sigurno poslovanje sa Bankom

Mobilno bankarstvo mKlik

 Mobilno bankarstvo NLB mKlik je usluga koja
omogućava brz, jednostavan i siguran pristup
računima komitenta putem mobilnog telefona koji ima
pristup Internetu. Koristeći mobilno bankarstvo
moguće je vršiti transakcije u bilo kojem trenutku,
gdje god se nalazite.