Karijera u NLB

R

stabilnost

R

profesionalno usavršavanje

R

prijatno radno okruženje

Oglasi za prijem u radni odnos

Banka na svojoj internet stranici i u dnevnim novinama objavljuje oglase za trenutno upražnjena radna mjesta. Pratite objave trenutno upražnjenih radnih mjesta na našoj web stranici!

Ukoliko ne pronađete odgovarajuće radno mjesto i/ili lokaciju u trenutnoj ponudi, možete poslati i Samoinicijativnu prijavu. 

NLB Banka a.d. Banja Luka je stabilan bankarski partner koji nudi finansijske usluge stanovništvu i kompanijama. Banka je ponosna što pruža podršku svojim klijentima u različitim okolnostima nudeći individualizovane finansijske pakete u cilju izgradnje dugoročnog partnerstva koji se temelji na povjerenju, kvalitetnoj usluzi, snažnom širenju poslovanja, te pametnom upravljanju troškovima i rizicima.

Mi smo društveno odgovorna kompanija koja slijedi osnovne vrijednosti:
  • Odgovornost ka klijentima, kolegama i kompaniji
  • Poštovanje obećanja i ostvarenje ciljeva;
  • Otvorena komunikacija i saradnja
  • Konstruktivan pristup u rješavanju problema, uz poštovanje različitih mišljenja
    i učesnika u dijalogu
  • Efikasnost u radu

Mi smo poslodavac jednakih šansi koji konstantno ulaže u razvoj zaposlenih i poboljšanje njihove sposobnosti upravljanja promjenama.

Kao članica međunarodne NLB grupe, NLB Banka ima svoj Centar za obuku u okviru kojeg razvija znanja i vještine svojih zaposlenih
kroz različite edukativne forme. Razmjena iskustava sa kolegama u regiji je dodatna prednost putem koje se upoznajemo sa najboljim praksama i novim trendovima na različitim tržištima. Takođe sarađujemo sa vanjskim obrazovnim ustanovama u Bosni i Hercegovini i inostranstvu, gdje su naši zaposleni stekli visoku stručnost.

Ako želite da radite u dinamičnom i po savremenim standardima uređenom poslovnom okruženju, u kojem se sa posebnom pažnjom brine o zaposlenima i njihovom stručnom usavršavanju, NLB Banka je pravo mjesto za vas! Naš uspjeh se, između ostalog, bazira na kvalitetu i entuzijazmu naših zaposlenih.

Cilj nam je da nastavimo zapošljavati i razvijati profesionalce, a od naših budućih zaposlenika očekujemo stručnost, kreativnost i posvećenost zajedničkom cilju.  

Ulažemo u znanje!

Naši zaposleni imaju uslove za lični i profesionalni razvoj i izgradnju kvalitetnih međuljudskih odnosa za uspješno funkcionisanje timova koji imaju željeni oblik rada u NLB-u. Zaposleni imaju jasne ciljeve u svom radu i samostalno uključuju vlastitu kreativnost i sposobnosti. Svoje vještine nadograđuju kroz raznovrsne profesionalne edukacije tokom rada u NLB Grupi.