NLB eJunior

NLB Platni račun, Mastercard platna kartica, mobilno bankarstvo i NLB Pay bez troškova mjesečne naknade za srednjoškolce i studente od 16 do 26 godina.

R

Mastercard debitna kartica za podizanje novca i plaćanje

R

Upravljaj svojim NLB računima uz NLB mobilno bankarstvo

R

Upoznaj svijet bankarstva bez mjesečnih naknada

Šta dobijam uz NLB eJunior?

Ukoliko si srednjoškolac ili student i imaš između 16 i 26 godina, onda te u NLB Banci a. d. Banja Luka očekuje mogućnost da otvoriš platni račun, dobiješ Mastercard platnu karticu, ugovoriš NLB mKlik mobilno bankarstvo i instaliraš NLB Pay mobilni novčanik bez troškova mjesečne naknade.

Na ovaj način, NLB Banka želi da bude tvoja podrška u tvojim školskim i studentskim danima, a ti imaš priliku da upoznaš svijet bankarskih usluga i digitalnog bankarstva bez da se tvoj džeparac troši.

Koji dokument da ponesem?

Ukoliko si student, potrebno je da sa sobom poneseš kopiju stranice indeksa u kojoj ti se nalazi slika i kopiju stranice na kojoj se vidi potvrda upisa u tekuću akademsku godinu. Pored toga, potrebni su ti indeks i lična karta koje ćeš da priložiti na uvid.

Ukoliko pohađaš srednju školu i imaš navršenih 18 godina, potrebno je da u svojoj srednjoj školi pribaviš potvrdu da si učenik/učenica navedene škole i da sa sobom poneseš ličnu kartu koju ćeš priložiti na uvid. Ukoliko još uvijek nemaš navršenih 18 godina, pored potvrde o pohađanju srednje škole, potrebno je da sa tobom dođe jedan od roditelja i priloži svoju ličnu kartu na uvid.

0 коментара

Šta je to NLB mKlik mobilno bankarstvo?
NLB Mobilno bankarstvo služi da plaćaš svoje obaveze (npr. režijske račune) ili vršiš druge uplate bez dolaska u Banku. Takođe, uz pomoć NLB mKlik aplikacije možeš da izvršiš uvid u stanje svog računa ili da upravljaš svojom karticom, da omogućiš na njoj internet plaćanja, ali i da pronađeš najbliži NLB Bankomat ili NLB Poslovnicu.
Zbog čega mi je potreban platni račun?
Platni račun fizičkog lica je tvoj račun koji Banka otvara u domaćoj valuti (KM). Na platnom računu vlasnici računa vode novčana sredstva kojima raspolažu i obavljaju platne transakcije. Ukoliko, na primjer, primaš stipendiju, potreban ti je račun zbog pristizanja sredstava ili ukoliko tvoje školovanje finansiraju roditelji, tvoj džeparac i školarinu mogu da ti pošalju upravo polažući novac na tvoj račun.
Za šta služi Mastercard platna kartica?
Mastercard internacionalna platna kartica koju koriste milioni ljudi širom svijeta. Koristi je za brzu kupovinu u zemlji i inostranstvu ili za podizanje novca na bankomatima (bez naplate provizije na bankomatima NLB Grupe zemalja u regionu).
Kako da koristim NLB Pay mobilni novčanik?
Digitalni novčanik NLB Pay je aplikacija koja omogućava beskontaktno, brzo i sigurno plaćanje na beskontaktnim POS terminalima, kao i jednostavno podizanje gotovine na beskontaktnim bankomatima u zemlji i inostranstvu. U prevodu, mobilni telefon ćeš moći da koristiš na isti način kao i platnu karticu – uključiš NFC i prisloniš telefon na terminal.
Kako da otvorim NLB eJunior usluge?

Da bi ugovorio NLB eJunior usluge, potrebno je da dođeš u najbližu poslovnicu Banke. Potrebna dokumentacija navedena je u zelenom pravouganiku na ovoj stranici.

Do kada mi važi NLB eJunior?

Korisnik NLB eJunior usluga možeš da budeš ukoliko imaš od 16 do 26 godina i ukoliko si učenik srednje škole ili student. Ne postoje ograničenja, osim obaveze da nam jednom godišnje potvrdiš status učenika/studenta.

1

Dođi u najbližu
poslovnicu NLB Banke

2

Ponesi potrebnu
dokumentaciju

3

Postaješ NLB eJunior
kroz nekoliko minuta