NLB pogodonosti za žene preduzetnice

Brojna istraživanja pokazuju da su žene vrlo uspješne u poslu, ali samo se trećina njih odlučuje da pokrene svoj biznis. Samo 30% evropskih start-up kompanija su pokrenule žene, a među samozaposlenima samo 34% su žene preduzetnice. 

NLB Banka a.d. Banja Luka kao potpisnica Ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih nacija, posvećena je ispunjavanju svoje misije – da inovativnim bankarskim rješenjima i ponudom prilagođenom potrebama klijenata mijenjamo region pun prilika za sadašnje i buduće generacije.

U skladu s tim, u svom poslovanju želimo stvoriti dodatne prilike i mogućnosti za žene preduzetnice i na taj način dati doprinos ispunjenju ciljeva održivog razvoja. Zalažemo se za region bez predrasuda, pristrasnosti, stereotipa i diskriminacije, region koji je raznolik i inkluzivan.

 

 

Svijet koji je vođen srcem je svijet pun prilika.

Imaš svoj biznis ili tek planiraš da ga pokreneš?

NLB Banka a.d. Banja Luka nudi ti priliku da, kao žena preduzetnica koja učestvuje na događaju koji Banka sponzoriše, postaneš naša klijentica i korisnica poklon paketa usluga bez mjesečne naknade u trajanju od 12 mjeseci.

Poklon paket uključuje sljedeće proizvode:

  • transakcioni račun u KM valuti i devizni račun
  • elektronsko bankarstvo NLB eKlik i mobilno bankarstvo NLB mKlik
  • Visa Business Electron karticu
  • eCommerce prihvat za internet prodaju proizvoda

Mogućnost povoljnijih uslova kreditiranja

 

U ponudi kredita nudimo posebne uslove i benefite za investicione kredite za žene u biznisu (privredni subjekti u kojima žene imaju minimalno 51% vlasništva) i preduzetnice.

Iskoristite priliku za kredit uz mogućnost smanjenja kamatne stope do 2,5% procentnih poena i/ili naknade za obradu kredita do 0,7%.

 

Prijava za učesnice događaja koje NLB Banka sponzoriše

NLB Poklon paket za žene preduzetnice

Učesnica ste događaja koji NLB Banka a.d. Banja Luka sponzoriše. Iskoristite priliku i postanite naša klijentica uz izvanrednu mogućnost korištenja pogodonosti