1. Stanovništvo
  2.  » 
  3. Posao
  4.  » Revizor
Revizor

Mjesto rada

Centrala Banke, Banja Luka

Broj izvršilaca

1

Sektor

Služba interne revizije
Opis radnog mjesta

Radno mjesto: REVIZOR, Banja Luka, Centrala Banke – 1 izvršilac

Potrebne kvalifikacije

Potrebna stručna sprema: VSS – Ekonomski/Drugi fakultet društvenog smjera. Potrebno radno iskustvo: 3 godine u bankarstvu, drugim finansijskim institucijama ili privrednom društvu za reviziju.
Prednost imaju kandidati sa iskustvom na poslovima interne revizije ili eksterne revizije.

Dodatne vještine

Posebni uslovi: da radnik nije osuđivan za krivična djela; poželjno zvanje ovlašćenog revizora ili certifikovanog računovođe; poznavanje rada na računaru, programi: MS word, MS excel, MS powerpoint; aktivno znavanje engleskog jezika; vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač); sistematičnost, analitičnost, odgovornost, pouzdanost, komunikativnost.

Rok za prijave

Prijave na oglas dostavljaju se u roku od 8 dana, zaključno sa 13.11.2020. godine. Uz prijavu, kandidati su dužni dostaviti i svoju biografiju. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje. Banka će o rezultatima oglasa obavijestiti samo kandidate koji uđu u uži izbor. Sa kandidatima koji ispunjavaju uslove biće obavljen razgovor uz mogućnost testiranja. Prijave na oglas se dostavljaju u zatvorenoj koverti, sa naznakom “Za Oglas” na adresu: NLB Banka a.d. Banja Luka Ul. Milana Tepića br. 4 BANJA LUKA

Prijavu možete poslati na Email:
kadrovska@nlb-rs.ba