Uprava NLB Banke a.d. Banja Luka donijela je odluku o zatvaranju tri šaltera na području Filijale Banja Luka, i odluku o otvaranju nove poslovnice u naselju Nova Varoš u Banjoj Luci. Nakon 30.06.2023. godine biće zatvorene poslovne jedinice Integra – Kralja P. I Karađorđevića 96-98, Lauš – Karađorđeva 192 i Rosulje – Kralja Petra II Karađorđevića 4, od. Klijenti ove usluge NLB Banke mogu koristiti u okviru ostalih najbližih poslovnica.

U pripremi je otvaranje veće moderne poslovnice u naselju Nova Varoš, koja će pored usluga na šalteru građanima omogućiti i druge usluge poput stručne finansijske podrške i savjetovanja, kreditiranja, asistencije za digitalne usluge, kao i zonu 24/7 u okviru koje će biti dostupan bankomat i uređaj za polog gotovine za pravna lica.

Korisnici usluga elektronskog bankarstva eKlik i mobilnog bankarstva mKlik nemaju potrebe za čekanjem u redovima i uslugama na šalteru, jer sve poslove sa Bankom poput plaćanja računa, prenosa sredstava na druge račune, uplata na račune trećih lica, mogu vršiti iz udobnosti svoga doma.